Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα μας!
Ελπίζουμε να είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε, να επικοινωνούμε, να πληροφορούμε, για όλα όσα αφορούν την Ελιά μας, το Αμπέλι μας και τα Κρασιά μας.
Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα μας!
Ελπίζουμε να είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε, να επικοινωνούμε, να πληροφορούμε, για όλα όσα αφορούν την Ελιά μας, το Αμπέλι μας και τα Κρασιά μας.
Να έχουμε καλή αρχή. Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο
Μπράβο, Καλή Αρχή με τις ευχές μου.
& μιά ερώτηση από εμάς που έχουμε αμπέλια αρχαία με πλούσια σοδιά μα ιδέα δεν έχουμε από κλαδέματα… Υπάρχει ελπίδα να διδαχθούμε γιά να μη μας τα κουτσουρεύει κάθε “παιδί¨που ψάχνει γιά δουλειά;
Κι όταν τα φάμε & τα φάμε & χαρίσουμε καλάθια ως το Νοέμβριο υπάρχει κάπου να φτιάξουμε κρασί δικό μας που ναπίνεται;
Ευχαριστούμε Δάφνη για τις ευχές!
Όσο για το ερώτημά σου θα έλεγα οτι δυστυχώς η αμπελοκαλλιέργεια δεν “τελειώνει” με ένα σωστό κλάδεμα. Για να έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στον τρύγο, το αμπέλι θέλει καλές γνώσεις και συχνή φροντίδα σχεδόν όλο το χρόνο.
Η καλύτερη λύση που σκέφτηκα για την περίπτωση σου, είναι να βρείς κάποιον αμπελουργό (χωριανό) που ενδιαφέρεται να φροντίζει το αμπέλι σου και να συζητήσεις μαζί του μια συνολική συμφωνία. Δηλαδή εκείνος θα το φροντίζει αν αξίζει φυσικά και εσύ θα έχεις ένα ποσοστό της τελικής παραγωγής του, είτε σε καρπό, είτε σε κρασί.
Να τη γεμίσουμε.. να τη γεμίσουμε Δημήτρη!
Στείλε μου username + password να σε ορίσω συντάκτη-διαχειριστή ώστε να συμμετέχεις ενεργά στο “να τη γεμίσουμε”.
Η σελίδα χρειάζεται διαρκή ενημέρωση από ανθρώπους με γνώσεις και μεράκι όπως και η αφεντιά σου!
Άψογη!
Καλή αρχή και να την γεμίσουμε υλικό και πληροφορίες!
Συγχαρητήρια στον δράστη!!!