Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017

Η κοπή της πίτας μαςΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα μας

Η πίτα του ΕΡ.Ο.Σ. κόπηκε χτες με κατάμεστες και τις δυο αίθουσες της Πικάντικης Γωνιάς. Ο τυχερός στον οποίο κληρώθηκε το φλουρί ήταν ο Μιχάλης Σαμιωτάκης. H βασιλόπιτα που έφτασε και για τα σχεδόν 100 άτομα που συμμετείχαν ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Casa Dolce στον Περιφερειακό. Ευχαριστούμε Μαργαρίτα Τσακιρίδη και Νίκο Κιουκιάσα

Καλλιεργητές μέλη του Συλλόγου μας με τις οικογένειές τους, καθώς και πολλοί φίλοι, τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος την εκδήλωση Κοπή της Πίτας του ΕΡ.Ο.Σ. Όπως συνηθίζουμε πια στον Σύλλογό μας, οι περισσότεροι φτάσαμε στην Πικάντικη Γωνιά με το «καλαθάκι» μας γεμάτο, συνεισφέροντας άλλος το δικό του κρασί, μεζέδες και φαγητά, που είχαμε προετοιμάσει για την παρέα. Κάποιοι είχαν φροντίσει για μεγάλα ταψιά με πίτες και γλυκά που προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εφέτος η προσφορά δώρων εκ μέρους των επαγγελματιών και των φίλων του ΕΡ.Ο.Σ. ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μαζί με τα δώρα που ο σύλλογός μας προμηθεύτηκε με δικά μας χρήματα, έφτασαν τα 47 δώρα που μοιράστηκαν με κλήρωση. Οι φωνές και τα καλαμπούρια για τους τυχερούς σε κάθε κλήρωση κράτησαν ώρες!

Άλλη μια καλλιεργητική χρονιά για τα μέλη μας ξεκινάει.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και προκοπή για όλο το 2017

Δημοσιεύθηκε στην Εορτές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.