Ενημέρωση σχετικά με την δημιουργία του ελαιοτριβείου Μυκόνου

Στις 6 Νοεμβρίου 2018 συνήλθε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Μυκόνου με θέμα την ενημέρωση και την διαβούλευση με τους φορείς, τους συλλόγους και τους πολίτες, σχετικά με τα έργα του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2019.

Μετά την ενημέρωση και στην φάση των ερωταπαντήσεων, ερωτήθη ο Δήμαρχος Μυκόνου κ .Κωνσταντίνος Κουκάς από τον Γ.Γραμματέα του ΕΡ.Ο.Σ. κ Γιάννη Μπαρμπαρή, ο οποίος παρίστατο εκεί ως εκπρόσωπος του συλλόγου μας, να πληροφορήσει την Επιτροπή για κάθε εξέλιξη σχετικά με την δημιουργία του ελαιοτριβείου Μυκόνου.

    Ο κ.Δήμαρχος διαβεβαίωσε τα εξής:

  1. Μέχρι το τέλος του 2018 αναμένεται να γίνει η προκήρυξη του μειωδοτικού διαγωνισμού για την αγορά από τον Δήμο Μυκόνου, του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για το ελαιοτριβείο.
    (Υπενθυμίζουμε ότι έχει εγκριθεί ήδη από πέρσυ σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό του Δήμου).
  2. Όσον αφορά τον χώρο που θα λειτουργήσει το ελαιοτριβείο, η απόφαση του Δήμου είναι να εγκατασταθεί στον χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυκόνου.

Ο ΕΡ.Ο.Σ. αισθάνεται υποχρεωμένος να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον κ Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση στην φάση της υλοποίησης μιας προσπάθειας του ΕΡ.Ο.Σ. πολλών ετών για να αποκτήσει η Μύκονος Δημοτικό ελαιοτριβείο.

Το Δ.Σ. του ΕΡ.Ο.Σ.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Ελαιοκαλλιέργεια. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.