Αρχείο κατηγορίας Εορτές

Κόψαμε την πίτα του 2019

H πιτα του 2019H πιτα του 2019

Με ιδιαίτερη επιτυχία οργανώθηκε και φέτος η πρώτη μεγάλη γιορτή για τον ΕΡ.Ο.Σ., η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
Το εστιατόριο «Η Πικάντικη Γωνιά» της Λούντα, γεμάτο ασφυκτικά από μέλη και φίλους του Συλλόγου μας. Απολαύσαμε τα σπιτικά μας μεζεδάκια, τα κρασιά μας και ό,τι μας πρόσφερε η εξαιρετική κουζίνα του εστιατορίου. Ο οίνος έρευσε άφθονος, το κέφι δυνάμωσε προοδευτικά, η ζύ’α των μουσικών μας και ο χορός, η καλή διάθεση, δημιούργησαν όλα μια ατμόσφαιρα φιλική, κεφάτη και ενθουσιώδη.

Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος ΑσημομύτηςΟ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ασημομύτης γιόρτασε τα γενέθλιά του

Δώρα πολλά δώρα
Και φέτος η προσφορά των συμπολιτών μας, μελών και επαγγελματιών της Μυκόνου ήταν συγκινητική και τους ευχαριστούμε θερμά. Έτσι συγκεντρώσαμε 190 σημαντικά δώρα και μοιράσαμε ακριβώς τόσους λαχνούς με ένα δώρο σε κάθε φάκελλο, άλλοτε μικρό και άλλοτε αρκετά ακριβό, ώστε όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι με ένα δώρο τουλάχιστον στο χέρι.

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι…

Περισσότερα ΕΔΩ: Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2019

Δημοσιεύθηκε στη Εορτές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κόψαμε την πίτα του 2019

Προθέρμανση για τα φετεινά “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ” μας

ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2016Δοκιμάζουμε τα φρέσκα κρασιά μας

Ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους του ΕΡΟΣ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
Η καθιερωμένη ετήσια χειμωνιάτικη γιορτή για το κρασί της ερασιτεχνικής παραγωγής των μελών μας, τα “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ”, εφέτος θα γίνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στον ίδιο φιλόξενο και πρόσφατα εντυπωσιακά ανανεωμένο χώρο του εστιατορίου της Λούντα «Η Πικάντικη Γωνιά» που βρίσκεται στον δρόμο του Πλατύ Γιαλού στον Γλάστρο.

Στα “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2017” θα διεξαχθεί πάλι ο ετήσιος διαγωνισμός γευσιγνωσίας των φρέσκων φετεινών κρασιών μας. Η γευσιγνωσία θα διεξαχθεί χωριστά για τα κόκκινα, για τα λευκά και για τα γλυκά κρασιά μας, με κύπελο-έπαθλο για το πρώτο και για γραπτό έπαινο για το δεύτερο και τρίτο κάθε κατηγορίας.

Τα διαγωνιζόμενα κρασιά των μελών του ΕΡ.Ο.Σ. καλό θα ήταν να παραδοθούν νωρίτερα την ίδια μέρα ή την προηγούμενη στον πρόεδρο Δημήτρη Ρουσουνέλο τηλ:6944393323, ή στο εστιατόριο. Παράκληση τα κρασιά να είναι σε γιάλινα μπουκάλια με μικρή αυτοκόλητη ετικέτα με το όνομα του μέλους που έκανε την οινοποίηση και το όνομα της ή των ποικιλιών αμπέλου του δείγματος.

Επιθυμούμε μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΕΡ.Ο.Σ. ώστε η γιορτή μας να καταστεί σημαντικό γεγονός στην πορεία του συλλόγου μας. Όπως σχεδόν σε κάθε εκδήλωσή μας, θα πάμε στην γιορτή μας με τους σπιτικούς μας μεζέδες και τα κρασιά της δικής μας παραγωγής. Σας περιμένουμε όλους! Η καταπληκτική επιτυχία της γιορτής μας των περασμένων ετών, είναι ο οδηγός μας!

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Εορτές, Κρασανοίξια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προθέρμανση για τα φετεινά “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ” μας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017

Η κοπή της πίτας μαςΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα μας

Η πίτα του ΕΡ.Ο.Σ. κόπηκε χτες με κατάμεστες και τις δυο αίθουσες της Πικάντικης Γωνιάς. Ο τυχερός στον οποίο κληρώθηκε το φλουρί ήταν ο Μιχάλης Σαμιωτάκης. H βασιλόπιτα που έφτασε και για τα σχεδόν 100 άτομα που συμμετείχαν ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Casa Dolce στον Περιφερειακό. Ευχαριστούμε Μαργαρίτα Τσακιρίδη και Νίκο Κιουκιάσα

Καλλιεργητές μέλη του Συλλόγου μας με τις οικογένειές τους, καθώς και πολλοί φίλοι, τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος την εκδήλωση Κοπή της Πίτας του ΕΡ.Ο.Σ. Όπως συνηθίζουμε πια στον Σύλλογό μας, οι περισσότεροι φτάσαμε στην Πικάντικη Γωνιά με το «καλαθάκι» μας γεμάτο, συνεισφέροντας άλλος το δικό του κρασί, μεζέδες και φαγητά, που είχαμε προετοιμάσει για την παρέα. Κάποιοι είχαν φροντίσει για μεγάλα ταψιά με πίτες και γλυκά που προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εφέτος η προσφορά δώρων εκ μέρους των επαγγελματιών και των φίλων του ΕΡ.Ο.Σ. ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μαζί με τα δώρα που ο σύλλογός μας προμηθεύτηκε με δικά μας χρήματα, έφτασαν τα 47 δώρα που μοιράστηκαν με κλήρωση. Οι φωνές και τα καλαμπούρια για τους τυχερούς σε κάθε κλήρωση κράτησαν ώρες!

Άλλη μια καλλιεργητική χρονιά για τα μέλη μας ξεκινάει.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και προκοπή για όλο το 2017

Δημοσιεύθηκε στη Εορτές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου κόβουμε την πίτα μας!

Η αφίσα της γιορτήςΗ αφίσα μας

Κόβουμε την πίτα μας!
Θα μαζευτούμε όλοι για την κοπή της πίτας του 2017 το βράδυ του Σαββάτου 04 Φεβρουαρίου στις 08,00μμ (20,00) στη φιλόξενη “Πικάντικη Γωνιά” της Λούντα στο Γλάστρο.

Η πρόσκληση είναι προς τα μέλη και τους φίλους μας οικογενειακώς και φυσικά θα έχουμε μαζί μας το καλαθάκι με τους σπιτικούς μεζέδες και τα κρασιά μας..

Φέτος θα κληρώσουμε και πάλι πολλά πλούσια δώρα που με μεγάλη χαρά μας έδωσαν οι επαγγελματίες του νησιού και πολλοί φίλοι μας. Ο ΕΡ.Ο.Σ. προμηθεύτηκε και θα κληρώσει αρκετά σημαντικά και πολύ χρήσιμα δώρα, 1 ηλεκτροκίνητο ελαιοραβδιστικό, 1 ψεκαστήρα πλάτης με μπαταρία, 1 ταπωτικό φιαλών δαπέδου, θερμόμετρα τοίχου, μπομόμετρα και άλλα πολλά!.. Μην το χάσετε…

Όπως πάντα η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Εορτές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου κόβουμε την πίτα μας!

Ετοιμοι για τα φετεινά “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ”

ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2016Δοκιμάζουμε τα φρέσκα κρασιά μας

Ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους του ΕΡΟΣ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
Η καθιερωμένη ετήσια χειμωνιάτικη γιορτή για το κρασί της δικής μας ερασιτεχνικής παραγωγής, τα “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ”, εφέτος θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, στον ίδιο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου της Λούντα «Η Πικάντικη Γωνιά» που βρίσκεται στον δρόμο του Πλατύ Γιαλού στον Γλάστρο.

Στα “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2016” θα διεξαχθεί πάλι ο ετήσιος διαγωνισμός γευσιγνωσίας των φρέσκων φετεινών κρασιών μας. Η γευσιγνωσία θα διεξαχθεί χωριστά για τα κόκκινα, για τα λευκά και για τα γλυκά κρασιά μας, με κύπελο-έπαθλο για το πρώτο και για γραπτό έπαινο για το δεύτερο και τρίτο κάθε κατηγορίας.

Πιστεύουμε οτι η άμιλλα του διαγωνισμού θα μας βοηθήσει ώστε να διαπιστώσουμε μέσα από τις κριτικές της επιτροπής, τα ενδεχόμενα λάθη στην πορεία της οινοποίησης, ώστε να τα διορθώνουμε και να παράγουμε όλο και καλύτερα κρασιά.

Θέλουμε μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΕΡ.Ο.Σ. ώστε η γιορτή μας να καταστεί σημαντικό γεγονός στην πορεία του συλλόγου μας. Όπως σχεδόν σε κάθε εκδήλωσή μας, θα πάμε στην γιορτή μας με τους σπιτικούς μας μεζέδες και τα κρασιά της δικής μας παραγωγής. Σας περιμένουμε όλους! Η καταπληκτική επιτυχία της γιορτής μας των περασμένων ετών, είναι ο οδηγός μας!

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Εορτές, Κρασανοίξια | Σχολιάστε