Η Γενική Συνέλευση του 2013

Ο απερχόμενος Πρόεδρος ψηφίζει
Χθες βράδυ, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΡ.Ο.Σ. με αρχαιρεσίες. Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη και απείχε αρκετά από τις τελευταίες συναντήσεις μας. Μάλλον η καθημερινή ημέρα που ορίστηκε “αναγκαστικά” λόγω άλλων υποχρεώσεων πολλών μελών μας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απουσία ορισμένων πολύ τακτικών μελών.

Όμως και έτσι η επιτυχία της δεν αμφισβητήθηκε. Μετά τον σύντομο απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης του συνδέσμου, ακολούθησαν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό μας συμβούλιο, η εφορευτική επιτροπή καταμέτρησε τα ψηφοδέλτια και τους ψήφους, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε στην ταβέρνα του Μάρκου, όπου μας περίμεναν τα στρωμένα τραπέζια!

Εκεί έγινε το γνωστό! Άνοιξαν τα καλάθια με τους σπιτικούς μας μεζέδες, τα μπουκάλια αραδιάστηκαν στη γραμμή στα τραπέζια και άρχισε το γυρολόϊ της “γευσιγνωσίας”..
“Για πιές απ’αυτό και πες μου;”
“Καλόοο”!
Και δώστο από το επόμενο, ώσπου πλέον λίγοι κατάφερναν να θυμώνται ποιό κρασί ήταν και ποιανού!

Συγχρόνως έγινε η κλήρωση για τα δώρα, όπου κατά κανόνα οι απόντες κέρδισαν τα περισσότερα.. Μάλιστα κάποιος με τρεις μόνο λαχνούς που αγόρασε εκέρδισε δυο πολύ καλά δώρα.. Αυτό θα πει τύχη!

O απερχόμενος πρόεδρος Λευτέρης Νικολάκης, έκοψε την πίτα της χρονιάς και ο τυχερός που πέτυχε το “φλουρί”, ήταν ο μικρός γιός του νέου μέλους μας Γ.Ασημομύτη. Πάντα τυχερό ας είναι το παιδί και ο γονιός του. Το “φλουρί” συνοδεύονταν με ένα δώρο, δύο δωροεπιταγές των 50 ευρώ από το μέλος μας Ε.Γεωργίου για προμήθεια υλικών από την μάντρα οικοδομών που έχει.
Ευχαριστούμε πολύ Βαγγέλη!
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ΕΡ.Ο.Σ. σε όλους τους δωροθέτες της λαχειοφόρου μας.
Στον Νίκο Νάζο για τα 4 κλαδευτήρια, στον Αντρέα Σαντοριναίο για το τριβείο, στον Γ.Μπαρμπαρή για το ξύλινο βαρελάκι, στον γεωπόνο Κ.Τσαμπά για τον ψεκαστήρα πλάτης και τέλος στον πρόεδρό μας Λ.Νικολάκη για τα βιβλία. Τα υπόλοιπα δώρα ήσαν αγορές του συνδέσμου μας για την λαχειοφόρο.

Το γλέντι μας συνεχίστηκε έως αργά την νύχτα, με αστεία, πειράγματα και πολύ γέλιο, ενώ η βροχή απ’έξω μας συνόδευε!

 

Το αποτέλεσμα των εκλογών που βγήκε από την κάλπη για το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου μας ήταν:

ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, θΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΥΡΛΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σιδεροκέφαλοι!