Η Γενική Συνέλευση του 2014

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο 25/01/2014 η ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση. Παρ’όλη την κινητοποίηση όλων των μελών του Δ.Σ. για μια μαζική παρουσία, η προσέλευση των μελών μας ήταν τελικά στο ίδιο επίπεδο με τις τελευταίες συγκεντρώσεις μας. Δεν απογοητευόμαστε όμως και οπως έδειξε η σχετική συζήτηση στην διάρκεια της Γ.Συνέλευσης, οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με τον ίδιο ενθουσιασμό και παραγωγικότητα, έστω και με την παρουσία των ίδιων φίλων και συναδέλφων που εξακολουθούν να πιστεύουν στο έργο και στην προοπτική του συνδέσμου μας

Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου. Στην αρχή έγινε ο απολογισμός όλων των δραστηριοτήτων μας της περασμένης χρονιάς από τον πρόεδρο Γιάννη Μπαρμπαρή, ο Ταμίας μας Γιάννης Θεοχάρης ανέλυσε τα έξοδα και τα έσοδα της περασμένης χρονιάς, ενώ συγχρόνως μαζέψαμε αρκετές συνδρομές από τα παρόντα μέλη μας, γεγονός απαραίτητο για την αντμετώπιση όλων των εξόδων, αφού οι συνδρομές των μελών μας είναι η μοναδική πηγή εσόδων του ΕΡ.Ο.Σ.

Μετά το τέλος της Γ.Συνέλευσης φύγαμε για την κοπή της πίτας και το καθιερωμένο γλέντι με τους σπιτικούς μας μεζέδες και με τα κρασιά μας, που έγινε στο εστιατόριο “ΞΕΜΠΟΥΡΓΟ” της πλατείας της Α.Μεράς.

Η βραδιά μας κύλησε μέσα σε ευχές για καλά κρασιά και πολλά λάδια! … Παρακάτω μερικές όμορφες εικόνες από το γλέντι μας. Κι’από χρόνου με υγεία!

Πατήστε στις εικόνες για να τις δείτε μεγαλύτερες

Το Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση
Το Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση
Γενική Συνέλευση
H Γενική Συνέλευση
Η πίτα μας
Η πίτα μας περιμένει
Γενική Συνέλευση
Ο Πρόεδρος κληρώνει
Γενική Συνέλευση
Ο Μάρκος Ασημομύτης κέρδισε το βαρέλι.
Γενική Συνέλευση
Ο Νικόλας Νάζος ο τυχερός της βραδιάς θαυμάζει το δώρο που έκρυβε το φλουρί
Γενική Συνέλευση
Γωνιακός τροχός στα χέρια του αρχιμάστορα Σιδερή Δακτυλίδη!
Γενική Συνέλευση
Ρουσουνέλος-Ξυδάκης-Δ.Κουκάς-Ριζόπουλος
Γενική Συνέλευση
Ξενάριος-Ρουσουνέλος-Σουρλάγκας
Γενική Συνέλευση
Σιδερής-Πάνος-Συριανός μεσ’τη τρελλή χαρά
Γενική Συνέλευση
Μπουγιούρης-Μπούργιας
Γενική Συνέλευση
Νιμέρ – Θεοχάρης εις υγείαν!