Η Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες του 2015

Με επιτυχία έγινε χθες Κυριακή 01/02/2015 η ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση με αρχαιρεσίες. Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου. Στην αρχή έγινε ο απολογισμός όλων των δραστηριοτήτων μας της περασμένης χρονιάς από τον πρόεδρο Γιάννη Μπαρμπαρή, ο Ταμίας μας Γιάννης Θεοχάρης ανέλυσε τα έξοδα και τα έσοδα της περασμένης χρονιάς, ενώ συγχρόνως μαζέψαμε αρκετές συνδρομές από τα παρόντα μέλη μας, γεγονός απαραίτητο για την αντμετώπιση όλων των εξόδων, αφού οι συνδρομές των μελών μας είναι η μοναδική πηγή εσόδων του ΕΡ.Ο.Σ. Επιπλέον είχαμε και εγγραφές νέων μελών από την Μυκονιάτικη κοινωνία.

Η προσέλευση των μελών μας ήταν τελικά στο ίδιο επίπεδο με τις τελευταίες συγκεντρώσεις μας. Όμως επετεύχθη τελικά η απαιτούμενη από το καταστατικό μας απαρτία, ώστε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τις αναγκαίες αλλαγές στο καταστατικό. Η κυριότερη είναι η αλλαγή μιας λέξης στον τίτλο μας αποκλειστικά για φορολογικούς λόγους. Ετσι μετά την νομική έγκριση της τροποποίησης, αλλάζει η λέξη “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ” στον τίτλο και αντικαθίσταται με την λέξη “ΣΥΛΛΟΓΟΣ” όπως απαιτεί η εφορία για να αναγνωρίσει τον βεβαιωμένο ΜΗ κερδοσκοπικό χαρακτήρα του ΕΡ.Ο.Σ.

Στο τέλος διεξήχθη η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικεί τον ΕΡ.Ο.Σ. τα δύο επόμενα χρόνια και η εκλογή της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής.

Κατά σειρά σε ψήφους εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. οι:

  1. ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  2. ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  3. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  4. ΣΟΥΡΛΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  5. ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η Εξελεγκτική Επιτροπή είναι:

  1. ΞΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2. ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
  3. ΣΑΛΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ