ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2019

ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2019

Οι πέντε γευσιγνώστες επί το έργον!

Τα Κρασανοίξια, η μεγάλη ετήσια γιορτή του ΕΡ.Ο.Σ και εφέτος είχε μεγάλη επιτυχία. Στην γεμάτη και φιλόξενη αίθουσα της “Πικάντικης Γωνιάς” μαζευτήκαμε πάλι χτες Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 φίλοι και μέλη του Συλλόγου με τα μεζεδάκια μας και τα κρασιά μας για να μοιραστούμε τη χαρά της φετινής μας παραγωγής.

Στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, (πρόεδρος του ΕΡ.Ο.Σ.), πρώτα παρουσίασε όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής, η οποία εφέτος ήταν πενταμελής και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.
Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη και τους φίλους του ΕΡ.Ο.Σ. που παρά την συνεχή βροχή ήλθαν και φέτος στην γιορτή της γευσιγνωσίας, το φιλόξενο εστιατόριο και όλους τους πρόθυμους εργαζόμενους εκεί.

ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2019

Μετά άρχισε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της γευσιγωσίας και βράβευση των επιτυχόντων με τις απονομές των βραβείων.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

 • Λευκά-Ροζέ
  Χρυσό μετάλλιο: Γιάννης Μπαρμπαρής
  Αργυρό μετάλλιο: Μονίρ Νιμέρ
  Χάλκινο μετάλλιο: Θοδωρής Χαρακόπουλος
 • Ερυθρά
  Χρυσό μετάλλιο: Γιώργος Σουρλάγκας
  Αργυρό μετάλλιο: Μονίρ Νιμέρ
  Χάλκινο μετάλλιο: Γιάννης Βλασσόπουλος
 • Γλυκά
  Χρυσό μετάλλιο: Θοδωρής Χαρακόπουλος
  Αργυρό μετάλλιο: Γιώργος Δακτυλίδης

Σύμφωνα με απόφαση της Κριτικής Επιτροπής στην οποία εφέτος συμμετείχαν, ο προσκεκλημένος μας οινολόγος-γεωπόνος κ.Ηλίας Ρουσσάκης, ο Γιώργος Ξυδάκης, ο Γιώργος Ριζόπουλος, ο σομελιέ Στάθης Πασόγλου και ο κ. Ivan Ottaviani εστιάτωρ από το Salle e Pepe, βραβεύτηκαν ανά κατηγορία κρασιά που ξεπέρασαν τον βαθμό 6 με άριστα το 10. Κατά την εκτίμηση της επιτροπής η ποιότητα των κρασιών φέτος ήταν αρκετά υψηλή και μάλιστα καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Εφέτος και πάλι είχαμε ζωντανή μουσική από τρεις υπέροχους οργανοπαίχτες λαϊκής μουσικής και το κέφι και ο χορός κράτησαν έως τις πρωινές ώρες.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, τα μέλη και τους φίλους του ΕΡ.Ο.Σ., το προσωπικό και την διεύθυνση της «Πικάντικης Γωνιάς» για την άρτια και φέτος φιλοξενία.
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά με δημιουργικότητα και καλές συγκομιδές.

Να ‘ναι Χαρούμενο και ευτυχές το Νέο Έτος 2020, που σε λίγες μέρες μας έρχεται, ώστε με υγεία να απολαμβάνουμε το κρασί μας με καλή παρέα ως την τελευταία του σταγόνα.

Και του Χρόνου!