H κοπή της πίτας του 2018

H πιτα του 2018H πιτα του 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία οργανώθηκε και φέτος η πρώτη μεγάλη γιορτή για τον ΕΡ.Ο.Σ., η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
Στο εστιατόριο «Λούντα» βρεθήκαμε 120 άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, απολαύσαμε τα σπιτικά μας μεζεδάκια και τα κρασιά μας και ό,τι μας πρόσφερε η εξαιρετική κουζίνα του εστιατορίου. Ο οίνος έρευσε άφθονος, το κέφι δυνάμωσε προοδευτικά, η ζύ’α των μουσικών μας και ο χορός, η καλή διάθεση, η πλούσια λαχειοφόρος με 130 δώρα, δημιούργησαν όλα μια ατμόσφαιρα φιλική, κεφάτη και ενθουσιώδη.

Κατά την κοπή της πίτας ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, πρόεδρος του Συλλόγου μας, ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά σε όλους, ευχαρίστησε για την συμμετοχή και την συνέπεια όλων στις υποχρεώσεις έναντι του Συλλόγου και υπενθύμησε ότι:

– ο Σύλλογος δέχεται παραγγελίες για νέα κλήματα ως τις 5 Φεβρουαρίου 2018
– παραγγελίες για δενδρύλλια ελιάς ως τις 15 φεβρουαρίου 2018
– Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση του ΕΡ.Ο.Σ. στην αίθουσα πλάι στην Κοινότητα Άνω Μεράς, στις 5:00 το απόγευμα και παρακαλούνται τα μέλη να είναι παρόντα, γιατί θα συζητηθούν πολύ σοβαρά καλλιεργητικά και άλλα θέματα που έχουν προκύψει.

Το Φλουρί
Για το φλουρί (προσφορά Γιώργου Μπουγιούρη Delos Dolphins), έγινε κλήρωση μεταξύ όλων των παρισταμένων. Τυχερός αναδείχθηκε o κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου “Το Δεινοθήριο”. Ήταν γι αυτή τη βραδιά φιλοξενούμενοί μας ύστερα από το τέλος της παρουσίασης που έκαναν σε συνεργασία με τον Απολλώνιο και τη Μυκονιάτικη Βεγγέρα «Για(ε)νίτσαροι και Μπούλες από τη Νάουσα Ημαθίας».

Δώρα πολλά δώρα
Φέτος λόγω σημαντικής και αθρόας ανταπόκρισης των συμπολιτών, μελών και επαγγελματιών της Μυκόνου, συγκεντρώσαμε 130 σημαντικάδώρα, οπότε και αποφασίσαμε τόσοι να είναι και οι λαχνοί, ώστε όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι με ένα δώρο τουλάχιστον στο χέρι.

    Σε πλειστηριασμό βγήκαν 3 δώρα:

  • 1 κλιματιστικό Cooper and Hunter 9.000 BTU προσφορά Αρτέμης Νάζος Ηλεκτρικά/υδραυλικά/Κλιματισμός
  • 1 Κρεμμυδόπιτα φτιαγμένη από τη μητέρα του μέλους μας Βαγγέλη (Σπανού)
  • 1 Μελόπιτα φτιαγμένη από τη μητέρα του αντιπροέδρου μας Γιώργου Ασημομύτη
Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ασημομύτης έρχεται φορτωμένοςΟ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ασημομύτης έρχεται φορτωμένος

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε όλους τους Χορηγούς μας που πάντα μας παραστέκουν και είναι αρωγοί της προσπάθειας που κάνουμε για την καλλιέργεια του αμπελιού και της ελιάς στη Μύκονο. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για την διεκπεραίωση της βραδιάς, τη διεύθυνση και το προσωπικό του εστιατορίου «Λούντα» και τέλος τους μουσικούς μας, τον Γρύμπλα στο σαντούρι και στο μπουζούκι, τον Γρυπάρη στο βιολί και τον Αμοιρίδη στο λαούτο.

Οι καλιτέχνεις της ορχήστρας που μας διασκέδασεΟι καπληκτικοί οργανοπαίκτες μας

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κ.Ιωάννα Σαμιωτάκη: Φωτογραφικό ρεπορτάζ της γιορτής μας