Αρχείο κατηγορίας Συνελεύσεις

Η Γενική Συνέλευση του 2020

Εναρξη Γενικής Συνέλευσης

Με επιτυχία έγινε χθες Κυριακή 26/01/2020 η ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση. Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου.

Μετά την λήξη της Γ.Σ. κόψαμε την πίτα του 2020, στρώσαμε τραπέζια με λίγους μεζέδες και καθήσαμε κουβεντιάζοντας έως μετά τα μεσάνυχτα

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2020

Δημοσιεύθηκε στη Συνελεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γενική Συνέλευση του 2020

Η Γενική Συνέλευση του 2019

Γενική Συνέλευση 2019Η Γενική Συνέλευση του 2019

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 27/01/2019 η Τακτική Γενική μας Συνέλευση με Αρχαιρεσίες. Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου.

Η προσέλευση των μελών μας εφέτος ήταν λίγο πάνω από το όριο για την υποχρεωτική απαρτία γεγονός που μας προβλημάτισε όλους. Στην αρχή έγινε ο απολογισμός όλων των δραστηριοτήτων μας της περασμένης χρονιάς από τον πρόεδρο Δημήτρη Ρουσουνέλο, ο Ταμίας μας Γιώργος Ασημομύτης ανέλυσε τα έξοδα και τα έσοδα της περασμένης χρονιάς, ενώ συγχρόνως μαζέψαμε αρκετές συνδρομές από τα παρόντα μέλη μας, γεγονός απαραίτητο για την αντιμετώπιση όλων των εξόδων, αφού οι συνδρομές των μελών μας είναι η μοναδική πηγή εσόδων του ΕΡ.Ο.Σ. Επιπλέον είχαμε και εγγραφές νέων μελών από την Μυκονιάτικη κοινωνία.

Μετά την ομόφωνη έγκριση από την Γ.Σ του Απολογισμού 2018 και του Προϋπολογισμού του 2019, ξεκίνησε εποικοδομητικός διάλογος με τα μέλη μας για το ενδεχόμενο ίδρυσης του ελαιοτριβείου στη Μύκονο που έχει υποσχεθεί η σημερινή Δημοτική αρχή. Ο Γιώργος Ξυδάκης μιλώντας στην Γ.Σ. τόνισε οτι πρέπει να παρακολουθήσουμε όλη την πορεία της υλοποίησης του σχεδίου, ώστε να εξασφαλίσουμε την σωστή μεν λειτουργία του, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος στην ευαίσθητη περιοχή της Μυκόνου. Από το Δ.Σ. πήρε τον λόγο ο Γιώργος Σορλάγκας ο οποίος υπενθύμισε οτι ο μελλοντικός διαγωνισμός για την αγορά του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού, θα έχει ως απαράβατο όρο την προμήθεια ελαιοτριβείου ψυχρής έκθλιψης χωρίς υγρά απόβλητα σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες από την μελέτη του μειοδοτικού διαγωνισμού που πρόκειται να καταρτιστεί μέσα στους επόμενους μήνες, όπως ο Δήμαρχος Μυκόνου κ Κώστας Κουκάς υποσχέθηκε.

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι…

Περισσότερα ΕΔΩ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσιεύθηκε στη Συνελεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γενική Συνέλευση του 2019

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες

Ο ΕΡ.Ο.Σ. προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση με εκλογές την ΚΥΡΙΑΚΗ 27η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 06.00μμ (18.00) το απόγευμα στο πρώην κοινοτικό κατάστημα της Ανω Μεράς.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

  1. Απολογισμός του έργου του 2018 από το Δ.Σ.
  2. Έγκριση οικονομικού Απολογισμού του 2018
  3. Έγκριση του Προϋπολογισμού του 2019
  4. Συζήτηση και παραγγελίες για την προμήθεια νέων φυτωρίων ελιάς και αμπελιών
  5. Διάφορα θέματα που θα προταθούν από τα μέλη
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Συμβουλίου

Η παρουσία όλων των μελών μας είναι τελείως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Συνέλευση θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος με τα ίδια θέματα.

Όλα τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει για το 2018, έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου μας. Υποψηφιότητες δέχεται ο Πρόεδρος Δημήτρης Ρουσουνέλος στα τηλέφωνα 6944393323.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν υποψηφιότητα εγκαίρως

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Συνελεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες

Η Γενική Συνέλευση του 2018

Γενική Συνέλευση 2018Το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του 2018

Με επιτυχία έγινε χθες Κυριακή 04/02/2018 η ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση. Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου.

Η προσέλευση των μελών μας και εφέτος ήταν μεγάλη γεγονός που μας χαροποίησε όλους. Στην αρχή έγινε ο απολογισμός όλων των δραστηριοτήτων μας της περασμένης χρονιάς από τον πρόεδρο Δημήτρη Ρουσουνέλο, ο Ταμίας μας Γιάννης Μπουγιούρης ανέλυσε τα έξοδα και τα έσοδα της περασμένης χρονιάς, ενώ συγχρόνως μαζέψαμε αρκετές συνδρομές από τα παρόντα μέλη μας, γεγονός απαραίτητο για την αντιμετώπιση όλων των εξόδων, αφού οι συνδρομές των μελών μας είναι η μοναδική πηγή εσόδων του ΕΡ.Ο.Σ.

Όλες οι προτάσεις για τις μελλοντικές μας δραστηριότητες, όπως και οι οικονομικές δραστηριότητες: απολογισμός 2017 – προυπολογισμός 2018 εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Παρακάτω παραθέτουμε την ομιλία του προέδρου μας Δημήτρη Ρουσουνέλου που περιλαμβάνει τον απολογισμό του έργου της περασμένης χρονιάς, αλλά και τις προτάσεις του Δ.Σ. για το 2018.

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι…

Διαβάστε περισσότερα για την Γ.Σ. ΕΔΩ: Γενική Συνέλευση του 2018

Δημοσιεύθηκε στη Ενημέρωση, Συνελεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γενική Συνέλευση του 2018

Η Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες του 2017

Γενική Συνέλευση 2017Η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του 2017

Με επιτυχία έγινε χθες Σάββατο 28/01/2017 η Τακτική Γενική μας Συνέλευση με Αρχαιρεσίες. Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου.

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι…

Διαβάστε γιατην Γ.Συνέλευση λεπτομέρειες ΕΔΩ: H Γενική Συνέλευση του 2017

Δημοσιεύθηκε στη Συνελεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες του 2017