Η Γενική Συνέλευση του 2019

Γενική Συνέλευση 2019Η Γενική Συνέλευση του 2019

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 27/01/2019 η Τακτική Γενική μας Συνέλευση με Αρχαιρεσίες. Η συγκέντρωση για την διεξαγωγή της Γ.Συνέλευσης, ήταν στο γνωστό μας μέρος, στην αίθουσα της πρώην Κοινότητας της Άνω Μεράς που μας παραχωρεί πάντα με προθυμία ο Δήμος Μυκόνου.

Η προσέλευση των μελών μας εφέτος ήταν λίγο πάνω από το όριο για την υποχρεωτική απαρτία γεγονός που μας προβλημάτισε όλους. Στην αρχή έγινε ο απολογισμός όλων των δραστηριοτήτων μας της περασμένης χρονιάς από τον πρόεδρο Δημήτρη Ρουσουνέλο, ο Ταμίας μας Γιώργος Ασημομύτης ανέλυσε τα έξοδα και τα έσοδα της περασμένης χρονιάς, ενώ συγχρόνως μαζέψαμε αρκετές συνδρομές από τα παρόντα μέλη μας, γεγονός απαραίτητο για την αντιμετώπιση όλων των εξόδων, αφού οι συνδρομές των μελών μας είναι η μοναδική πηγή εσόδων του ΕΡ.Ο.Σ. Επιπλέον είχαμε και εγγραφές νέων μελών από την Μυκονιάτικη κοινωνία.

Μετά την ομόφωνη έγκριση από την Γ.Σ του Απολογισμού 2018 και του Προϋπολογισμού του 2019, ξεκίνησε εποικοδομητικός διάλογος με τα μέλη μας για το ενδεχόμενο ίδρυσης του ελαιοτριβείου στη Μύκονο που έχει υποσχεθεί η σημερινή Δημοτική αρχή. Ο Γιώργος Ξυδάκης μιλώντας στην Γ.Σ. τόνισε οτι πρέπει να παρακολουθήσουμε όλη την πορεία της υλοποίησης του σχεδίου, ώστε να εξασφαλίσουμε την σωστή μεν λειτουργία του, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος στην ευαίσθητη περιοχή της Μυκόνου. Από το Δ.Σ. πήρε τον λόγο ο Γιώργος Σορλάγκας ο οποίος υπενθύμισε οτι ο μελλοντικός διαγωνισμός για την αγορά του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού, θα έχει ως απαράβατο όρο την προμήθεια ελαιοτριβείου ψυχρής έκθλιψης χωρίς υγρά απόβλητα σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες από την μελέτη του μειοδοτικού διαγωνισμού που πρόκειται να καταρτιστεί μέσα στους επόμενους μήνες, όπως ο Δήμαρχος Μυκόνου κ Κώστας Κουκάς υποσχέθηκε.

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι…

Περισσότερα ΕΔΩ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσιεύθηκε στην Συνελεύσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.