Ο Οινολόγος Δ.Γεώργας στη Μύκονο

Ο Γιώργας στη Μύκονο

Είναι οριστικό! Ο Δημήτρης Γεώργας, αμπελουργός, οινοποιός και γεωλόγος από τα Σπάτα και λάτρης της βιολογικής αμπελουργίας, δέχτηκε να έλθει και πάλι στη Μύκονο για μια ανακεφαλαίωση των μαθημάτων που μας πρόσφερε πριν τέσσερα χρόνια.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται για τις 26 Μαρτίου 2011 ημέρα Σάββατο στο γνωστό μας «στέκι» της φιλόξενης αίθουσας της πρώην κοινότητας της Άνω Μεράς.

Ανανέωση: Διαβάστε την περιληπτική αναφορά στο σεμινάριο του Δημήτρη Γεώργα ΕΔΩ: Σεμινάριο «Εαρινή και καλοκαιρινή φροντίδα του αμπελιού»

Κατηγορίες: Αμπελοκαλλιέργεια, Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Μία απάντηση στο Ο Οινολόγος Δ.Γεώργας στη Μύκονο

  1. Ο/Η rousounelos dimitris λέει:

    Ο Δημήτρης ο Γεώργας, ανήκει σε οικογένεια αμπελουργών με παράδοση στα Σπάτα. Κατέχει και το αμπέλι και την οινοποίηση. Είναι από τους βαθείς γνώστες της βιολογικής αμπελουργίας και πρωτοπόρος της βιοδυναμικής εφαρμογής στο αμπέλι. Έχει ξανάλθει στο νησί και μας εντυπωσίασε με την αμεσότητά του. Έχουμε λοιπόν να διδαχθούμε πολλά και είναι αυτή μια καλή αφορμή ακόμα και για κείνους που δεν έχουν αμπέλι αλλά αγαπάνε το κρασί να έλθουν κοντά και να τον απολαύσουν. Όλοι μας έχουμε να διδαχθούμε κυρίως από το παράδειγμά του, τις εμπειρίες του και τον τρόπο που οργάνωσε τη ζωή του ώστε να παραμένει ένας επιστήμονας και δάσκαλος, όπως επίσης κι ένας από τους καλύτερους αμπελουργούς και βραβευμένος οινοποιός στην Αγορά.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.