Τα φετεινά “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ” πλησιάζουν

ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2014Δοκιμάζουμε τα φρέσκα κρασιά μας

Ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους του ΕΡΟΣ

Η καθιερωμένη ετήσια χειμωνιάτικη γιορτή για το κρασί της δικής μας ερασιτεχνικής παραγωγής, τα “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ”, εφέτος θα γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, στον ίδιο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου της Λούντα «Η Πικάντικη Γωνιά» που βρίσκεται στον δρόμο του Πλατύ Γιαλού στον Γλάστρο.

Στα “ΚΡΑΣΑΝΟΙΞΙΑ 2015” θα διεξαχθεί πάλι ο ετήσιος διαγωνισμός γευσιγνωσίας των φρέσκων κρασιών μας. Η γευσιγνωσία θα διεξαχθεί χωριστά για τα κόκκινα, για τα λευκά και για τα γλυκά κρασιά μας, με κύπελο-έπαθλο για το πρώτο και για γραπτό έπαινο για το δεύτερο και τρίτο κάθε κατηγορίας.

Πιστεύουμε οτι η άμιλλα του διαγωνισμού θα μας βοηθήσει ώστε να διαπιστώσουμε μέσα από τις κριτικές της επιτροπής, τα ενδεχόμενα λάθη στην πορεία της οινοποίησης, ώστε να τα διορθώνουμε και να παράγουμε όλο και καλύτερα κρασιά.

Θέλουμε μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΕΡ.Ο.Σ. ώστε η γιορτή μας να καταστεί σημαντικό γεγονός στην πορεία του συλλόγου μας. Όπως σχεδόν σε κάθε εκδήλωσή μας, θα πάμε στην γιορτή μας με τους σπιτικούς μας μεζέδες και τα κρασιά της δικής μας παραγωγής. Σας περιμένουμε όλους! Η καταπληκτική επιτυχία της γιορτής μας των περασμένων ετών, είναι ο οδηγός μας!

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *