Όπως έχουμε ήδη αναγγείλει, η εκδήλωση-σεμινάριο για την σωστή και ασφαλή παρασκευή αποστάγματος από τα σταφύλια μας στο σπίτι, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 4 Οκτωβρίου στις 7,30 το βράδυ, στο φιλόξενο καφενείο “ΜΠΑΡΚΟ” στο παλιό λιμάνι. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο γνωστός μας κ.Πέτρος Κόλλιας Χημικός Οινολόγος.
Ο κ.Κόλλιας μας έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν. Μία το 2011 για το διήμερo σεμινάριο ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ, αλλά και ακόμη παλιότερα με τρία συνεχόμενα Σ/Κ του Μάη του 2007, με τα αξέχαστα μαθήματα γύρω από την αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση με τίτλο ΑΠ’ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
Η εκδήλωση όπως πάντα είναι ανοικτή για τα μέλη μας, αλλά και όλους τους φίλους του ΕΡ.Ο.Σ. που ενδιαφέρονται για την οικιακή ερασιτεχνική παραγωγή τσίπουρου. Σας περιμένουμε με τα αποστάγματα, τα κρασιά και τους μεζέδες σας.
Μην το χάσετε!