Εγκαίνια του νέου Ελαιοτριβείου Τήνου

Με την παρουσία, μεταξύ άλλων, πλήθους αγροτών, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6/11/2011 τα εγκαίνια του νέου Ελαιοτριβείου Τήνου στην περιοχή Βύσιλο – Σμουρδιά της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου, στο χώρο που βρίσκεται το Τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τήνου. Το πρώτο σύγχρονο Δημοτικό Ελαιοτριβείο της Τήνου παραδόθηκε σε χρήση με σκοπό να ωφεληθούν όλοι οι αγρότες και κάτοικοι του νησιού, που έχουν ελαιόδεντρα.

Απώτερος σκοπός είναι φυσικά να αποτελέσει το Ελαιοτριβείο αυτό και ένα κίνητρο για πολλούς, ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους μικρό ή μεγάλο ελαιώνα που θα συντελέσει στην ανάπτυξη και αύξηση του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας, ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες που έφτασαν και τα δύσκολα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου – Ελαιοτριβείου Τήνου έκανε μια ιστορική αναδρομή στις ενέργειες της Επιχείρησης και στους σκοπούς που επιτέλεσε έως σήμερα, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που κατά καιρούς προέκυψαν…

Σημειώνεται ότι το ελαιοτριβείο λειτουργεί από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 καθημερινώς από τις 7:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ. Mπορείτε να καλείτε στο νέο τηλέφωνο του Ελαιοτριβείου 22830 26277 προκειμένου να κλείνετε ραντεβού.

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Ελαιοκαλλιέργεια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *